Nieuw in ons team: Floor Buitelaar

Floor Buitelaar

Sinds dit jaar heeft Floor zich als Food Business Consultant bij Retail Adviesbureau Nederland aangesloten. Floor heeft de afgelopen jaren binnen diverse functies in de food- en non-food retail gewerkt. Hiervoor heeft ze Commerciƫle Economie en Strategic Management gestudeerd, gericht op consultancy (MSc). Daarnaast heeft ze in Seoel, Zuid-Korea gewoond en hier veel Aziatische retail inspiratie opgedaan, met name in de out-of-home markt.

Floor is sinds jongs af aan al gepassioneerd over eten en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd, en daarmee ontwikkelt tot een autoriteit op het gebied van plantaardige- en veganistische voeding. Het is haar persoonlijke ambitie om gezond eten toegankelijker en aantrekkelijker te maken.

Binnen Retail Adviesbureau Nederland focust Floor zich dan ook met name op de combinatie van retail en de groei van plantaardige- en veganistische voeding. Floor weet als geen ander wat er speelt binnen deze markt, wat de consumenten behoefte is en hoe de retail hierop kan inspelen. Als Food Business Consultant houdt ze zich bezig met:

trend watching – retail inspiratieronde (food safari) – product innovatie – assortiment- en concept ontwikkeling – strategie – positionering

Benieuwd hoe Floor met Retail Adviesbureau Nederland uw bedrijf kan begeleiden bij het zetten van plantaardige en veganistische stappen? Neem dan contact met ons op:

T: +31 (0)61-7023777
E: info@rabn.nl